„Always Me” – My New 2021 Album

Dragii mei,

Va ofer spre auditie un nou album, al 23-lea din repertoriul meu! 🙂

Acest disc aduna 17 melodii – atat de suflet, care sa insufle o stare de bine, dar si care dau o stare vesela in mintea ascultatorilor. Sunt cantece nemuritoare pe care acum le puteti asculta si in interpretarea mea! Cum v-am obisnuit de cativa ani, pe langa materialul complet nou, am reluat prin imprimari „fresh” si o mana de cantece mai vechi, pe care le-am mai abordat, majoritatea cu peste 10 ani in urma, dintre care doua sunt chiar compozitie proprie – “Lovely Lady From My Dreams”, piesa compusa in 2007, si “Steaua Din Umbra Mea”, piesa pe care am compus-o in 2013. Productia tehnica a noului album, este una de exceptie, captarea vocii e realizata complet analogic, pentru cea mai inalta transparenta posibila, iar masterizarea hibrid analog-digitala, „High-Dyn” – algoritmul proprietar dezvoltat de mine – aduce sound-ul pur al acestor imprimari foarte aproape de realitate.

Pentru ca imi respect publicul, imi place sa va pun la dispozitie descarcari legale si 100% gratuite (non-profit) ale acestor noi imprimari, in format MP3 de calitate superioara, la link-ul de mai jos:

Asculta online / Download noul album

De asemenea, puteti sa ascultati cantecele si pe YouTube, insa calitatea audio este una medie – datorita compresiei platformei:

Tracklist:

1 Don’t Shut Me Down
2 Dupa Ani Si Ani
3 Rasputin
4 It Must Be Love
5 The Winner Takes It All
6 Marvin Gaye
7 Strani Amori
8 The Wonder Of You
9 Non Je Ne Regrette Rien
10 I Know You So Well
11 Steaua Din Umbra Mea
12 Believe
13 Think Twice
14 Lovely Lady From My Dreams
15 Unchained Melody
16 Upside Down
17 Remember The 80’s

Productie audio:

Imprimare, mixaje si mastering: Ing. Florin Bogdan

Programare negative si synths: Ing. Florin Bogdan

Toate imprimarile sunt realizate in studio-ul “FBS Multimedia”, si distribuite in sistem non-profit exclusiv prin “Master Sound” Timisoara.