TRILOGY – BEST OF aniversar, 15 ani de muzica

Dragii mei,
In ultimii 15 ani am fost alaturi de toti cei care imi indragesc vocea si melodiile, prin 22 de albume, peste 300 de imprimari stocate cu drag in arhiva studioului meu si numeroase aparitii live si Radio-TV.
Pentru cei care inca nu cunosc activitatea mea artistica sau pur si simplu doresc sa imi reasculte vocea de acum 15 ani, de acum 10 ani dar si imprimari recente am pregatit acest „best of” in 3 volume intitulat cat se poate de simplu – „Trilogy”. Este o colectie pregatita meticulos si remasterizata complet incepand cu toamna lui 2019, prin algoritmul meu proprietar High-Dyn, iar pentru toate cele 60 de cantece s-a folosit la remasterizare exclusiv sursa de prima generatie.
Volumul 1 contine cele mai frumoase melodii pe care le-am imprimat intre 2005-2010, perioada mea mai rock-n-roll, volumul 2 acopera perioada 2010-2015 o perioada de tranzitie spre o muzica mai de suflet si mai putin comercială, iar volumul 3 din 2015 pana in prezent este un volum de maturitate, in care deja majoritatea imi cunoașteți stilul actual de interpretare.
Va multumesc ca in toti acesti 15 ani ati fost alaturi de mine si m-ati determinat sa merg mai departe!
Colectia este disponibila la urmatorul link pentru ascultare online si download integral:
 
Volumele se pot asculta si pe Youtube!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s