FIRST 10 YEARS, BEST OF – TOP 100 HITS

Va ofer spre auditie cel mai extins proiect muzical pe care l-am conceput pana in prezent, compilatia „First 10 Years – BEST OF” – cu ocazia aniversarii primilor 10 ani de activitate artistica.

10 Years Best Of-Small

In aceasta perioada am inregistrat peste 300 de melodii sub sigla „FBS Multimedia”, a propriului studio de imprimari, din care cele mai frumoase 100 de cantece si-au gasit locul pe compilatia de fata. Dupa un proces de remasterizare extensiv de peste jumatate de an, melodiile sunt transpuse aici in cea mai buna varianta disponibila pana in prezent, fara exces de compresie, cu o gama dinamica foarte extinsa, si transpuse din fisierele originale de mixaj digital pentru inregistrarile de dupa 2007, sau benzile originale de mixdown pentru inregistrarile pur analogice din perioada 2005-2006. Nu s-a facut niciun compromis in procesul de remasterizare, si atat folosirea surselor de semnal de prima generatie (fara prelucrari de mastering din antecedent) cat si calitatea acustica, au fost elementele decizionale in fiecare moment, in detrimentul oricaror „avantaje” comerciale (de exemplu – Loudness War).

Tot pe aceasta cale le multumesc tuturor celor care imi asculta inregistrarile inca din primii ani, sau din ani mai recenti. Va multumesc pentru sustinere si pentru incredere!

Compilatia este disponibila pentru auditie de tip streaming, download de fisiere MP3 (pentru auditie de calitate normala), si in premiera – download in format necompresat FLAC (pentru auditie pe aparatura Hi-Fi). Mai jos va ofer link-urile de acces:

MP3 (Compilatie completa, ZIP – 571MB, Google Drive) – Obs: Apasati sageata in jos din partea se sus, mijlocul ecranului. Puteti primi o averizare de scanare cu antivirusul online Google, pe care trebuie sa o confirmati/ignorati, si sa treceti mai departe la descarcarea compilatiei.

MP3 (Streaming in browser / Download melodii independente)Link 1 (Google Drive) sau Link 2 (Box.com)

FLAC (Download melodii independente, Google Drive)

Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s