5 ani de activitate muzicala

Va salut cu drag.

In acesta perioada se implinesc 5 ani de cand ma puteti asculta  inregistrat, 5 ani de cand am pus la punct tehnica de imprimare (care a suferit multe modificari pe parcurs) si tot 5 ani de cand imprimarile mele poarta sigla „FBS Multimedia”, denumire care a suferit si ea cateva modificari de-a lungul acestor ani. Desi nu pare mult, trebuie sa va marturisesc ca am muncit mult din punct de vedere muzical in acesti 5 ani, pentru perfectionarea modului de interpretare si in acelasi timp, nu de putine ori au fost momente cand pasiunea pentru a obtine o calitate buna a materialului inregistrat m-a tinut treaz pana dimineata. Si iata, intrebarea fireasca pe care s-ar putea sa o puneti este: „Dar ce anume a facut omul asta’ mai exact?”

Ei bine, aveti aici un mic bilant pe care tocmai l-am intocmit:

-numar albume imprimate: 5Songs From My Heart (2005-2006), Dreams Of  Tomorrow (2007), That’s Me! (2008), That’s Life! (2009),  Music Is Your Friend (2009).

-numar compilatii realizate: 2 – Greatest Hits So Far (2008), All Of Me-The Best (2009)

-numar total de melodii inregistrate: in jur de 90 (din care 70 realizate digital, si peste 80% piese cu durata aproximativa de 4; 5; sau mai multe minute).  Din cele 90 de piese imprimate, 98% sunt piese la care am contribuit atat vocal cat si prin realizarea orchestratiei; si trebuie sa o spun 100% din totalul pieselor sunt produse integral de mine – inregistrari, mixaje, efecte speciale, post-procesari, mastering si cand a fost cazul RE-mastering.

-genuri abordate: oldies, blues, jazz, pop, disco-dance, rock ‘n’ roll, opera, colinde.

-aparitii publice si R-TV : Radio – 1 emisiune in direct si inregistrari difuzate pe posturi online, TV -1 emisiune in direct;  prestatii live la diverse evenimente.

Cu lista de mai sus sper ca am acoperit reperele principale din ultimii 5 ani.

Si, asa cum era de asteptat, cu acest prilej am imprimat o melodie in varianta noua, piesa My Way, pe care am ales-o in mod special – deoarece acest cantec a fost primul pe care l-am imprimat in 2004 (pe banda magnetica) si care doresc sa il transpun pe CD in viitorul apropiat, a fost din nou prima piesa care a deschis albumele „Songs From My Heart” (album produs analogic si remasterizat) si „Dreams Of  Tomorrow” – primul album produs integral digital si masterizat pe CD.  Deci am reusit sa fac din acest cantec, care ce e drept, nu imi apartine, fiind un cover, un fel de „carte de vizita”, si spun asta pentru ca, la fiecare eveniment la care am participat acesta piesa nu a lipsit din desfasurator.

Am realizat chiar un top 3 cu cele mai descarcate piese de pe website-ul meu de-a lungul timpului: 1-My Way, 2-New York, New York, 3-Strangers In The Night. Coincidenta sau nu, toate 3 sunt piese ale maestrului Frank Sinatra.

Asadar sunteti invitatii mei sa ascultati aceasta noua varianta, aniversara,  a cantecului MY WAY.

Astept comentarii si va doresc de pe acum Auditie Placuta!

Bogdan Florin.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

My WAY 2009 DOWNLOAD ->   http://www.box.net/shared/lp9em0e1e8 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s